Bryllup

Brylluppet – dit livs største begivenhed

Brylluppet er den største begivenhed i dit liv og alle detaljerne er meget vigtige, både musikken, tøjet, håret, bilen, maden, festen – og blomsterne. Det ved vi, og hos Sorø Blomster er det det allervigtigste, at dine blomster bliver helt perfekte.

Vi leverer alle former for blomster til bryllup i Vestsjælland mod betaling:

    ♥ Brudebuketter

    ♥ Knaphulsbuketter

    ♥ Brudebuketter

Også stolerækkeblomster og buketter til kirken og borddekorationer til festen. Intet er for stort og intet er for småt – det vigtigste er, at du er tilfreds og føler at dit bryllup blev præcis som du gerne ville have det.

Hvad kunne du tænke dig?

Du er hjertelig velkommen til at maile til os og også gerne sende billeder med forslag til en buket. Vores e-mail er: info@soroeblomster.dk

Vi tager meget gerne den hyggelige dialog over e-mail, hvor vi stille og roligt får alle detaljerne på plads. Når du føler dig sikker på, at vi sammen har fundet den perfekte løsning, kan du let bestille og betale, for det vi har aftalt.

Du er også meget velkommen til at aftale et møde med os. Når det passer dig, tager vi en grundig snak om blomster til bryllup.

Når dagen nærmer sig, bestiller vi de aftalte varer hos vores leverandører i Holland og de mange Danske gartnerier. På selve dagen lander varerne kl. 03:00 og vi står klar til at samle dem op, for vi skal hjem på værkstedet og begynde arbejdet med blomsterne, så de bliver fuldstændig fantastiske som vi har aftalt.

Levering til tiden – helt uden bekymringer

Når blomsterne er færdige bliver de stillet køligt og når tidspunktet nærmer sig, leverer vi med bil til aftalt tid, på det aftalte sted og din dejlige dag kan begynde – helt uden stress eller bekymringer.

FÅ LÆKRE TIPS,TRICKS & TILBUD

Sorø Blomster © 2024. All rights reserved.