Om os

VELKOMMEN TIL SORØ BLOMSTER

beliggende i hjertet af Sorø

Skønne buketter 
I Sorø Blomster finder du et stort udvalg af afskårne blomster som roser, tulipaner, freesia, trommestikker, liljer, chrysanthemummer, gerberaer i forskellige farver, amaryllis, solsikker, tulipaner og mange flere. Her er altid mulighed for at få sammensat en buket, der matcher dine krav, uanset om du ønsker en traditionel buket eller en mere eksperimenterende sammensætning med inspiration i nye tendenser.

Frodighed på kontoret eller hjemme
Hos Sorø Blomster finder du også et stort udvalg af grønne planter, der kan skabe god stemning i på kontoret, i stuen… eller havestuen. Potterne er fyldt med bl.a. orkidéer, kinesisk pengeplante, pletter i luften, husfred, galathea, maranta, sukkulenter, hyacinther og pinjer. Du får gode råd og vejledning i forhold til pasning med på vejen, uanset hvilken plante du vælger.

Nyt liv til dine krukker
Har du en krukke eller potte derhjemme, som mangler en smuk blomst eller sammenplantning, kan du komme ned i butikken med den. Sammen med Line kan du slippe kreativiteten fri og komme hjem med et smukt resultat til hjemmet, terrassen eller altanen. Variationen i planterne giver indtryk af små landskaber og trækker naturen og det grønne helt ind i hjemmet.

Tørrede blomster
Er du til en smukt og let løsning når det gælder pasning og pleje, har Sorø Blomster også et stort udvalg af tørrede blomster i forskellige lyse og mørke farvenuancer, der sammensættes i flotte buketter. De kræver ikke vanding og kan stå i lang tid.

MØD VORES TEAM

Vi glæder os til at byde dig velkommen
FÅ LÆKRE TIPS,TRICKS & TILBUD

Sorø Blomster © 2024. All rights reserved.